Dit is de Horeca Management Academy

De Horeca Management Academy is hét trainingsinstituut voor ondernemers, managers en medewerkers binnen de horeca. Wij bieden trainingen die speciaal ontwikkeld zijn voor de sectoren hotel, restaurant, café, lunchroom en bed & breakfast. Dus speciaal voor jou!

Met onze trainingen vind jij meer gasten en realiseer je dus meer omzet!

Onze visie

Wij geloven dat horecabedrijven succesvol zijn wanneer je ondernemers en medewerkers inspireert en hun vaardigheden, motivatie, kennis en inzicht vergroot.

Onze missie

Onze missie is: horecaondernemers helpen ondernemen. Dit doen wij door trainingen aan te bieden die aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen de horeca.

Leren bij HM Academy

Succesvolle ondernemingen vragen lerende managers en professionals. Leren is je vaardigheden verder ontwikkelen. Bij HM Academy volg je intensieve, praktijkgerichte trainingen waarmee je direct resultaat behaalt. Onze trainingen zijn effectieve instrumenten die je competenties aanscherpen.

Onze trainingen

Onze trainingen inspireren en motiveren, vergroten kennis en inzicht en zijn gericht op het ontwikkelen van  vaardigheden. De trainingen zijn van hoog niveau en worden gegeven door experts. Zij komen uit de praktijk, kennen het werkveld en spitsen zich toe op de horeca. Daar doe je als cursist je voordeel mee.

Incompany

Onze trainingen geven wij ook op locatie. Als je meerdere medewerkers een training wilt laten volgen, dan organiseren wij een speciale trainingsdag binnen je bedrijf.

Overigens zijn trainingen buiten het eigen bedrijf buitengewoon effectief. Een nieuwe omgeving doet wonderen. Daarvoor hebben wij HM Academy Exclusief. Alle cursisten van één bedrijf op een externe locatie. Voor beide opties maken wij een offerte op maat.

Evaluatie en training

Onze trainers en trainingen worden beoordeeld door de cursisten. De uitkomsten worden tijdens de evaluatie doorgenomen met de trainers. Deze feedback zorgt ervoor dat onze trainingen op hoog niveau blijven.

Contact

Benieuwd naar wie wij zijn of wil meer informatie? Je kunt ons bereiken via het contactformulier.  Je kunt ons natuurlijk ook bellen (030 251 22 70) of e-mailen (hm-academy@uitgeverijps.nl). Wij zijn ook te vinden op social media.

 

 


Volg ons ook op social media!