Training Social Media strategie voor de horeca

Verbind je gasten met een gefundeerde Social Media strategie

Een horecabedrijf zonder Social Media is als een gastheer zonder karakter. Inhoudsloos. De impact van een gefundeerde, aansprekende en krachtige Social Media strategie verbindt, lokt en onderhoudt de (potentiële) gast.

Ruim 10 miljoen Nederlanders maken gebruik van een Social Media kanaal. Best belangrijk dus om jouw hotel, café, lunchroom, restaurant of B&B op een aantrekkelijke manier via deze kanalen onder de aandacht te brengen.

Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep jouw verhalen te zien krijgt? Dat doe je met Epic content. Content die relevant is voor je doelgroep. Die hen verleidt of zelfs verbluft, en waar men niet zomaar omheen kan. En door die verhalen te distribueren waar je gast zich bevindt.

 

 Nu inschrijven 

 16 april 

 7 oktober 

Inhoud van de training

In deze praktijkgerichte training leer je je sterk te onderscheiden op Facebook en Instagram. Je gaat ijzersterke posts en advertenties maken die aanzetten tot actie. Ook leer je hoe je dit effectief vooruit plant. Tot slot maak je kennis met een aantal effectieve strategieën van online adverteren, waarmee je je bedrijf onder de aandacht kan brengen bij potentiële gasten die jou anders nooit zouden vinden.

Dit levert het je op

  • Met een blueprint leer je Epic content te maken die past bij jouw bedrijf
  • Je leert welke triggerpoints jouw gasten aanzetten tot actie
  • Meer controle in minder tijd door een effectieve planning
  • Je leert hoe je je gasten aanzet om jouw bedrijf online te promoten
  • Je kent de gouden mogelijkheden van adverteren op Facebook en Instagram

 Nu inschrijven 

 16 april 

 7 oktober 

 

Voor wie

Voor horecaondernemers en horecaprofessionals die Facebook en Instagram effectiever en succesvoller willen inzetten.

Extra

Ter voorbereiding van de training krijg je een paar vragen toegestuurd om in te vullen. Hierdoor kom je beslagen ten ijs op de trainingsdag.

Neem je  eigen laptop mee.

Ervaring

Enige kennis van Facebook en Instagram is wenselijk.

Trainer

Monique van Gevelt

 

 

 

 

 

 

 

Monique is adviseur, sparringpartner en mentor in de horecabranche en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de (inter)nationale horeca, hotellerie en meeting & events markt. Zij is geboren en getogen in de horeca - in het restaurant van haar ouders - en heeft gewerkt in alle disciplines: van operationeel tot strategisch, van medewerker tot director of business development van een Hotelgroep.

Monique heeft meerdere (hotel)concepten ontwikkeld en commercieel in de markt gezet. Ze is eigenaar van VanGevelt Strategisch Horeca Advies en founding partner bij HorecaMonitor. Ze komt bijna dagelijks over de vloer bij horecabedrijven en hotelorganisaties en staat midden in de dynamische wereld van de hospitality.

 

Reviews

Caroline Seyger - Hotelprofessional

"Verhelderend en leerzaam, theorie en praktijk!"

Sylvana Mink - Restaurant Meneer Vink

"Enorm fijne en duidelijke training. Raad het zeker aan!!"

Wendy Yau - Broodjeszaak en vlaaierij 't Groentje

"Het was zeer leerzaam!".

Incompany

Praktische informatie en tarief

*8.8

Tarief
€ 295,- (per persoon, exclusief BTW, inclusief koffie/thee, lunch en borrel). Na inschrijving ontvang je een factuur.

Duur

1 dag

Groepsgrootte

De groep bestaat uit maximaal 15 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin veel aandacht is voor vragen en voor jouw horecaconcept.

Inbegrepen

  • In de ochtend ontvangen wij je met koffie en thee.
  • Gedurende de dag kun je gebruik maken van koffie, thee, water, frisdrank en lekkernijen.
  • De lunch bestaat uit een uitgebreid, zeer goed verzorgd lunchbuffet.
  • Halverwege de dag is er een onderbreking met een lekkere Energy Break, zodat je daarna weer fris bent voor de rest van de training.
  • We eindigen met een borrel. Je sluit de dag, onder het genot van een hapje en een drankje, samen met je medecursisten af.
  • Je ontvangt een certificaat van deelname

Kom je van ver en wil je uitgerust aan de training beginnen?

Dan kun je overnachten bij het Postillion. Wij hebben een aantrekkelijk tarief voor je geregeld.

Download de brochure

Wil je de informatie op je gemak doorlezen of doorsturen naar een collega? Download dan hier de brochure!

Trainingsdata

16 april 9.30 - 17.00 uur

Postillion Hotel Utrecht Bunnik

7 oktober 9.30 - 17.00 uur

Postillion Hotel Utrecht Bunnik