Training Wet arbeidsmarkt in Balans (WAB)

De Wet arbeidsmarkt in Balans (‘WAB’) is sinds 1 januari een feit. Wil je als horecaondernemer de nieuwe regels goed kennen en correct uitvoeren, dan moet je hiervan op de hoogte zijn.

Voor wie fouten wil voorkomen en kosten wil beheersen, biedt de HM Academy de training Wet arbeidsmarkt in Balans aan; de cursus is specifiek bedoeld voor horecaondernemers.

Wat verandert er?

Door de WAB verandert er veel ten aanzien van :

  • Payrolling;
  • Oproepcontracten;
  • ZZP-ers
  • Ketenregeling
  • WW-premies die werkgever moet betalen
  • Transitievergoeding
  • Ontslag

Inhoud van de cursus

Tijdens de cursus wordt stilgestaan bij deze wijzigingen en handvatten geboden hoe hiermee om te gaan. Ook zullen de ‘slapende’ dienstverbanden worden besproken.

Dit levert het je op

Na het volgen van de training weet je waar de mogelijkheden liggen om geld te besparen op premies, hoe je om moet gaan met oproepcontracten en op welke wijze het ontslagrecht soepeler wordt.

Trainer Jessica Dietz

 

 

 

 

 

 

Jessica Dietz is arbeidsrecht advocaat bij Kennedy Van der Laan en maakt onderdeel uit van het Hospitality team. Zij doceert regelmatig over arbeidsrechtelijke onderwerpen en adviseert en procedeert over uiteenlopende kwesties van het arbeidsrecht waaronder de wijzigingen door de WAB. Daarnaast doet ze de juridische begeleiding van reorganisaties, individuele ontslagzaken en zaken over flexibele arbeidsrelaties.

Praktische informatie en tarief

Deze training bestaat uit 1 middag van 13.00 - 17.00 uur, inclusief broodjeslunch

Tarief
€ 195,- (per persoon, exclusief BTW, inclusief koffie/thee, lunch en borrel). Na inschrijving ontvang je een factuur.

Voor wie
De training is voor horecaondernemers, hr-managers, iedereen die verantwoordelijk is voor personeel.

Groepsgrootte
De groep bestaat uit maximaal 20 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin veel aandacht is voor vragen.

Inbegrepen

  • Wij ontvangen je met koffie, thee en een broodje.
  • Gedurende de middag kun je gebruik maken van koffie, thee, water, frisdrank en lekkernijen.
  • We eindigen met een borrel. Je sluit de dag, onder het genot van een hapje en een drankje, samen met je medecursisten af.
  • Je ontvangt een certificaat van deelname.
Incompany

Trainingsdata

3 februari 13.00 - 17.00 uur

Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Interesse in deze training maar komt de datum je niet uit? Neem contact met ons op via e-mail hm-academy@uitgeverijps.nl of bel naar 030-251 22 70.

Download de brochure

Wil je de informatie op je gemak doorlezen of doorsturen naar een collega? Download dan hier de brochure!