Blog – 5 tips om in de nazomer nog meer bier te verkopen

5 tips om in de nazomer nog meer bier te verkopen - Header smal - DEF

De top 5 tips om in de nazomer nog meer bier te verkopen

  1. Vraag bij het eerste contact waar gasten zin in hebben! Luister goed en geef gasten een passend advies bij hun gewenste smaak. Als ze langer blijven zitten maak dan een mooi biermenu voor ze!
  2. Maak een goede bier- en spijscombinatie met een daghap of een lekkere borrelhap en bied deze actief aan bij gasten voor een interessante prijs. Zorg dat het eten niet te snel is zodat je een tweede bier kan verkopen.
  3. Werk met wisselbieren van tap en fles en laat mensen deze proeven zodat ze zelf kunnen kiezen. Bied deze aan in verschillende formaten glaswerk.
  4. Maak een alcoholvrije biercocktail, maar let er wel op dat het naar bier blijft smaken in plaats van een cocktail! Wees creatief en bedenk een leuke naam.
  5. Maak van actief verkopen een spel en kies per dienst/dag een item dat onder de aandacht gebracht gaat worden. De collega die het meest verkoopt krijgt een leuke attentie, een massage van het team of een lekker glas bier!