Concepting – Succes met jouw horecaconcept

De bouwstenen van een werkelijk onderscheidend horecaconcept

Omschrijving    

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training gaan wij het hebben over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaarden van je bedrijf kan vinden. Hoe je deze inzet en hoe ze fungeren als basis voor succes.

Hierna lopen we door de ultieme checklijst en planning om beslagen ten ijs te komen in de (her)ontwikkeling van je concept. Zodat je geen cruciale zaken laat liggen.

Resultaat

Na deze training ben je in staat je horecaconcept sterk en onderscheidend in de markt te zetten.

Voor wie

Voor horecaondernemers die al een tijd bezig zijn, maar hun concept niet 100% van de grond krijgen of voor wie een nieuw concept wil starten vanuit een sterke uitgangspositie.

Duur van de training

1 dag, van 9.00 – 17.00 uur

Groepsgrootte

De groep bestaat uit maximaal 15 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin veel aandacht is voor vragen en voor jouw horecaconcept.

Trainer Monique van Gevelt

Monique is strategisch horeca adviseur en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de (inter)nationale horeca en hotellerie. Zij heeft gewerkt in alle disciplines, van operationeel tot strategisch, van medewerker tot directeur. Monique heeft zelf meerdere hotelconcepten ontwikkelt en weet wat allemaal bij komt kijken, maar ook waar het fout kan gaan.

 

Reviews

Praktische informatie en tarief

Locatie
Postillion Hotel Bunnik | Baan van Fectio 1 | 3981 HZ Bunnik

Data

  • 21 januari 2019
  • 23 september 2019

Tijd
9.00 – 17.00 uur

Tarief
€ 395,- (per persoon, exclusief BTW, inclusief koffie/thee, lunch en borrel). Na inschrijving ontvang je een factuur.

Groepsgrootte
De groep bestaat uit maximaal 15 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin veel aandacht is voor vragen en voor jouw horecaconcept. Het minimale aantal is acht personen.

Aanmelden

Wat kun je verwachten

  • In de ochtend ontvangen wij je met koffie en thee.
  • Gedurende de dag kun je gebruik maken van koffie, thee, water, frisdrank en lekkernijen.
  • De lunch bestaat uit een uitgebreid, zeer goed verzorgd lunchbuffet.
  • Halverwege de dag is er een onderbreking met een lekkere Energy Break, zodat je daarna weer fris bent voor de rest van de training.
  • We eindigen met een borrel. Je sluit de dag, onder het genot van een hapje en een drankje, samen met je medecursisten af.
  • Je ontvangt een certificaat van deelname
Incompany

Reginald Bouw - GAZETTE Eetcafé

"Een aanrader voor elke professionele horecaondernemer die klaar wil zijn voor de toekomst!"

Kelly van der Linden - Paul's IJs

"Heldere informatie, inspirerend en toepasbaar waardoor ik zeer gemotiveerd ben om hiermee verder aan het bedrijf te bouwen."

Jeffery Spoor - Bedrijfseigenaar Chef Horeca & Catering

"Als je niet verandert, blijft alles zoals het was".

Nicoline Schuitemaker - Schuitemaker Vis & Horeca

"Goed voor het inzicht, ook als je concept al staat."