Facebook en Instagram Marketing

Je bedrijf gratis promoten en verkopen op Facebook is aan banden gelegd. Pitchen, promoten, reacties uitlokken, win acties en zelfs vragen om een like, het is allemaal uit den boze. Facebook wil enkel waardevolle verhalen van je zien. Wil je je horecabedrijf actief promoten dan kan dat alleen nog via betaalde advertenties.

Hoe krijg je jouw verhaal dan aan de man?

Door je eigen waardevolle en persoonlijke verhaal zo te vertellen, dat je doelgroep ervan smult. En dat is waar goede content om de hoek komt kijken.

Vertel wat jouw horecabedrijf zo uitzonderlijk maakt, wek emoties op bij mensen en geef je gasten online al een beleving.

Leren hoe je onweerstaanbare berichten maakt en verkoopt zonder 'verkoperig' te zijn? Deze training geeft je de handvatten.

Omschrijving    

In deze praktijkgerichte training leer je sterke content maken die je gasten het water in de mond doet lopen (ook online). Daarnaast ontwikkel je vaardigheden om je sterk te onderscheiden op Social Media en zo meer gasten te krijgen.

Resultaat

Na deze training maak je sterke, onderscheidende content die je gasten verleidt om naar je bedrijf (terug) te komen.

Wat levert het je op?

  • Je leert met aansprekende taal gasten te triggeren om naar jou te komen (én niet naar je concurrent)
  • Je krijgt je doelgroep beter op het netvlies
  • Je leert welk kanaal het beste bij je past en hoe je het moet inzetten
  • Je leert hoe je je bedrijf het beste kunt presenteren op Facebook en Instagram
  • Je gaat meer impact maken op Facebook en Instagram in minder tijd
  • Je leert hoe je ervoor zorgt dat mensen je gaan aanbevelen en over je gaan praten
  • Je leert om continu content te hebben, zodat je altijd op Facebook en Instagram aanwezig bent.
  • Je leert jezelf promoten zonder schreeuwerig te zijn.

Voor wie

Voor horecaondernemers en horecaprofessionals

Duur van de training

1 dag, van 9.00 – 17.00 uur, bestaande uit 2 modules:

Ervaring  

Enige kennis van Social Media is wenselijk.

Groepsgrootte

De groep bestaat uit maximaal 15 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin veel aandacht is voor vragen en voor jouw horecaconcept.

Trainer Monique van Gevelt

Monique is strategisch horeca adviseur en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de (inter)nationale horeca en hotellerie. Zij heeft gewerkt in alle disciplines, van operationeel tot strategisch, van medewerker tot directeur. Monique heeft zelf meerdere hotelconcepten ontwikkelt en weet wat allemaal bij komt kijken, maar ook waar het fout kan gaan.

 

Reviews

Praktische informatie en tarief

Om het maximale uit deze training te halen vragen wij je je eigen laptop mee te nemen.

Locatie
Postillion Hotel Bunnik | Baan van Fectio 1 | 3981 HZ Bunnik

Data

  • 15 april 2019
  • 7 oktober 2019

Tijd
9.00 – 17.00 uur

Tarief
€ 395,- (per persoon, exclusief BTW, inclusief koffie/thee, lunch en borrel). Na inschrijving ontvang je een factuur.

Aanmelden

Wat kun je verwachten

  • In de ochtend ontvangen wij je met koffie en thee.
  • Gedurende de dag kun je gebruik maken van koffie, thee, water, frisdrank en lekkernijen.
  • De lunch bestaat uit een uitgebreid, zeer goed verzorgd lunchbuffet.
  • Halverwege de dag is er een onderbreking met een lekkere Energy Break, zodat je daarna weer fris bent voor de rest van de training.
  • We eindigen met een borrel. Je sluit de dag, onder het genot van een hapje en een drankje, samen met je medecursisten af.
  • Je ontvangt een certificaat van deelname

Programma

Ochtendmodule: Sterke content maken.
Tijdens de ochtend wordt aandacht besteed aan:

  • Hoe bepaal je je doelgroep, wie is je gast?
  • Sluit je content aan bij de behoefte van je gast?
  • Hoe maak je sterke content die je (potentiële) gasten verleidt om te  komen?
  • Hoe promoot je je bedrijf?
  • Hoe bouw je aan een relatie met je klanten?

Middagmodule: Social Media
In middag komt Social Media aan de orde:

  • Hoe onderscheid je je op Social Media?
  • Ben je goed zichtbaar op Social Media
  • Hoe beheer je al je Social Media accounts op een eenvoudige manier?
Incompany

Caroline Seyger - Hotelprofessional

"Verhelderend en leerzaam, theorie en praktijk!"

Sylvana Mink - Restaurant Meneer Vink

"Enorm fijne en duidelijke training. Raad het zeker aan!!"

Wendy Yau - Broodjeszaak en vlaaierij 't Groentje

"Het was zeer leerzaam!".