Toggle menu
Home
Ondernemerschap
Revenue Management – Masterclass
Revenue Management – Basistraining
Culinaire bier & food pairing – voor (hotel)restaurants
Fundamentals in B2B Sales – voor de hotellerie
Personeelswerving: Overtuigen op een krappe arbeidsmarkt – voor de hotellerie
Personeelsmarketing: Selecteren kun je leren – voor de hotellerie
Bier als omzetvergroter – voor de horeca en de hotellerie
Conceptontwikkeling – voor de horeca
Concept
Culinaire bier & food pairing – voor (hotel)restaurants
Bier als omzetvergroter – voor de horeca en de hotellerie
Marketing
Personeelswerving: Overtuigen op een krappe arbeidsmarkt – voor de hotellerie
Personeelsmarketing: Selecteren kun je leren – voor de hotellerie
E-mailmarketing – voor de horeca en de hotellerie
Leiderschap
Revenue Management – Masterclass
Revenue Management – Basistraining
Fundamentals in Sales – voor de hotellerie
Personeelswerving: Overtuigen op een krappe arbeidsmarkt – voor de hotellerie
Personeelsmarketing: Selecteren kun je leren – voor de hotellerie
Agenda
Kennis
Wapenen tegen de crisis
Boeken
Tips van onze trainers
Fotografie – 10 tips voor jouw horecabedrijf
Persberichten – tips voor jouw horecabedrijf
Heruitvinden van B2B Sales in de hotellerie
Blog
Contact
Over ons
Incompany Training
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Fiona de Lange
Trainingen voor ondernemers en managers in de horeca | Horeca Management Academy
>
Culinaire bier & food pairing – voor (hotel)restaurants
>
Fiona de Lange