Wapenen tegen de crisis: Een faillissement kan worden voorkomen (deel 3)
De Wet homologatie onderhands akkoord (WHOA) die per 1 juli a.s. mogelijk van kracht wordt, kan ervoor zorgen dat hotelondernemingen, die in de kern levensvatbaar…
De Wet homologatie onderhands akkoord (WHOA) die per 1 juli a.s. mogelijk van kracht wordt, kan ervoor zorgen dat hotelondernemingen, die in de kern levensvatbaar…
Weinig hoteliers weten dat er momenteel een nieuwe wet bij de Tweede Kamer in behandeling is – de Wet homologatie onderhands akkoord (WHOA) – die…
In 2019 brak de Nederlandse hotelmarkt nog alle records. Nu hebben hotels massaal de deuren gesloten vanwege het coronavirus. Als dit maanden gaat duren, komen…
Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? Volgens Arne Sorenson, CEO van Marriott, zijn de effecten van de coronacrisis op de…
Booking-topman Glenn Fogel reageert gepikeerd op de vraag of hij vanwege de crisis de commissies gaat verlagen. Hij heeft een ander idee: hotels moeten de…
In dit boek nemen we je mee door de wereld van het ondernemen in de restaurantsector. De zakelijke aspecten worden uitgelicht en ook laten we…
Hotels sluiten massaal hun deuren vanwege het coronavirus. Een zeer ingrijpend en moeilijk besluit. Hotelketens Van der Valk en Fletcher kondigen aan ruimte beschikbaar te…
John Reintjens schreef over het belang van een goed onderbouwd waarderingsmodel met reële aannames en uitgangsposities. Zo’n model geeft inzicht in de waardeontwikkeling van uw…
29 april 2020 Wapenen tegen de crisis: Een faillissement kan worden voorkomen (deel 4) Oorspronkelijk gepubliceerd op de website van Hospitality Management Coronaregels voor kinderen…
Alle horeca in Nederland is voorlopig, als gevolg van de coronacrisis gesloten. Een zware periode voor hoteliers, horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land ontstaan…
Alle horeca in Nederland is voorlopig, als gevolg van de coronacrisis gesloten. Een zware periode voor hoteliers, horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land ontstaan…
Alle horeca in Nederland is voorlopig, als gevolg van de coronacrisis gesloten. Een zware periode voor hoteliers, horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land ontstaan…