Training Concepting – Succes met jouw horecaconcept

De bouwstenen van een werkelijk onderscheidend horecaconcept

Omschrijving    

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training leer je over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaarden van je bedrijf kunt bepalen. Hoe je deze inzet en hoe ze fungeren als basis voor succes.

Tijdens de training doorloop je de ultieme checklijst en planning om beslagen ten ijs te komen in de (her)ontwikkeling van je concept. Zodat je geen cruciale zaken laat liggen.

Resultaat

Na deze training ben je in staat je horecaconcept sterk en onderscheidend in de markt te zetten.

Extra

Je krijgt de mogelijkheid om voorafgaand aan de training je vragen in te sturen.

Trainer Monique van Gevelt

 

 

 

 

 

 

Monique is adviseur, sparringpartner en mentor in de horecabranche en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de (inter)nationale horeca, hotellerie en meeting & events markt. Zij is geboren en getogen in de horeca - in het restaurant van haar ouders - en heeft gewerkt in alle disciplines: van operationeel tot strategisch, van medewerker tot director of business development van een Hotelgroep.

Monique heeft meerdere (hotel)concepten ontwikkeld en commercieel in de markt gezet. Ze is eigenaar van VanGevelt Strategisch Horeca Advies en founding partner bij HorecaMonitor. Ze komt bijna dagelijks over de vloer bij horecabedrijven en hotelorganisaties en staat midden in de dynamische wereld van de hospitality.

 

Reviews

Reginald Bouw - GAZETTE Eetcafé

"Een aanrader voor elke professionele horecaondernemer die klaar wil zijn voor de toekomst!"

Kelly van der Linden - Paul's IJs

"Heldere informatie, inspirerend en toepasbaar waardoor ik zeer gemotiveerd ben om hiermee verder aan het bedrijf te bouwen."

Jeffery Spoor - Bedrijfseigenaar Chef Horeca & Catering

"Als je niet verandert, blijft alles zoals het was".

Nicoline Schuitemaker - Schuitemaker Vis & Horeca

"Goed voor het inzicht, ook als je concept al staat."

Praktische informatie en tarief

Locatie
Postillion Hotel Bunnik | Baan van Fectio 1 | 3981 HZ Bunnik

Duur

1 dag

Data

  • 23 september 2019

Tijd
9.00 – 17.00 uur

Tarief
€ 395,- (per persoon, exclusief BTW, inclusief koffie/thee, lunch en borrel). Na inschrijving ontvang je een factuur.

Voor wie

Voor horecaondernemers die hun concept niet helemaal van de grond krijgen en voor horecaondernemers die - vanuit een sterke uitgangspositie - met een nieuw concept willen starten.

De training is geschikt voor de sectoren hotel, restaurant, lunchroom, café en bed & breakfast.

Groepsgrootte

De groep bestaat uit maximaal 15 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin veel aandacht is voor vragen en voor jouw horecaconcept.

Inbegrepen

  • In de ochtend ontvangen wij je met koffie en thee.
  • Gedurende de dag kun je gebruik maken van koffie, thee, water, frisdrank en lekkernijen.
  • De lunch bestaat uit een uitgebreid, zeer goed verzorgd lunchbuffet.
  • Halverwege de dag is er een onderbreking met een lekkere Energy Break, zodat je daarna weer fris bent voor de rest van de training.
  • We eindigen met een borrel. Je sluit de dag, onder het genot van een hapje en een drankje, samen met je medecursisten af.
  • Je ontvangt een certificaat van deelname
Incompany