Conceptontwikkeling voor de horeca – 22 september 2022

Praktische informatie en tarief

Locatie
Postillion Hotel Bunnik | Baan van Fectio 1 | 3981 HZ Bunnik

Data

  • 22 september 2022

Tijd
9.30 – 17.00 uur

Tarief
€ 265,- (per persoon, exclusief BTW, inclusief koffie/thee, lunch en borrel). Na inschrijving ontvang je een factuur.

Groepsgrootte
De groep bestaat uit maximaal 16 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin veel aandacht is voor vragen en voor jouw horecaconcept. Het minimale aantal is acht personen.

Schrijf je nu in voor de training!

Tijdens deze training gaan we op zoek naar het DNA, het karakter en de identiteit van jouw onderneming waardoor je verhaal helder, oprecht én uniek wordt. Hierdoor kunnen zowel gast als werknemer zich identificeren met jouw kernwaarden en verbinding vinden met je onderneming. Na de training ben je in staat je horecaconcept sterk en onderscheidend in de markt te zetten.

Naam training:Conceptontwikkeling voor de horeca- 22 september 2022
Starttijd:
09:30 uur
Eindtijd:
17:00 uur
* Voornaam:
* Achternaam:
* E-mailadres:
* Bedrijfsnaam:
* Functie:
* Factuuradres:
Opmerkingen:
 Telefoonnummer:
* Met hoeveel personen komt u?:

Naam extra deelnemer(s):
E-mailadres extra deelnemer:
* Algemene Voorwaarden:
Privacy-voorwaarden: