Conceptontwikkeling voor de horeca – 4 maart 2020

Praktische informatie en tarief

Locatie
Postillion Hotel Bunnik | Baan van Fectio 1 | 3981 HZ Bunnik

Data

  • 4 maart 2020

Tijd
9.00 – 17.00 uur

Tarief
€ 395,- (per persoon, exclusief BTW, inclusief koffie/thee, lunch en borrel). Na inschrijving ontvang je een factuur.

Groepsgrootte
De groep bestaat uit maximaal 15 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin veel aandacht is voor vragen en voor jouw horecaconcept. Het minimale aantal is acht personen.

TrainingConceptontwikkeling voor de horeca
04 maart 2020
* Voornaam:
* Achternaam:
* E-mailadres:
* Bedrijfsnaam:
* Functie:
Telefoonnummer:
* Met hoeveel personen komt u?:

Naam extra deelnemer(s):
E-mailadres extra deelnemer:
* Factuurgegevens:
* Algemene Voorwaarden:
Privacy-voorwaarden: